E-urheilu

Elektronisen urheilun joukkuetoimintaa

Joukkuetoiminta

Pelikaverit ry tarjoaa nuorille CS:GO-pelaajille huikean matkan kohti elektronisen urheilun joukkuetoimintaa. E-urheilussa pätevät samat lainalaisuudet kuin kaikissa muissakin joukkuelajeissa. Hyvään harrastamiseen tarvitaan sitoutuneet joukkuekaverit, ammattitaitoinen valmentaja, joukkueenjohto sekä kannustava kotiväki. Lisäksi tärkeää on toimivat puitteet, jotta lajia voi harrastaa ja kehittyä pelaajana sekä joukkueena.

Joukkuetoimintaan osallistuminen on maksutonta.

Inceptor

Inceptor joukkueissa on tilaa aloittelijoille, harrastajille ja kilpailullisen tason pelaajille. Kaikissa joukkueissa keskitytään joukkutaitojen opetteluun sekä vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. Hae mukaan Inceptoriin!

Pelikaverit tarjoavat joukkueen pelaajalle

  • Viikoittaiset joukkueharjoitukset ammattitaitoisen valmentajan ohjauksessa
  • Yksilöharjoitteet, jotka joukkueen valmentaja räätälöi pelaajille
  • Tarvittaessa ilmainen CS:GO Prime käyttäjätunnus pysyvästi jokaiselle pelaajalle omaksi
  • Joukkueenjohtajat jokaiselle joukkueelle, jotka huolehtivat osallistumisesta otteluihin, turnauksiin ja liigoihin
  • Suoratoistetut, tuotetut ja selostetut ottelulähetykset jokaiselle joukkueelle

Pelikavereiden joukkuetoiminta on mukaan valituille pelaajille maksutonta. Pelikaverit ry huolehtii toiminnan kustannuksista. Pelikavereiden toimintaa rahoittaa mm. Etelä-Suomen aluehallintovirasto sekä Espoon kaupunki.

Lisätiedot:

Jari Solismaa
Valmennuspäällikkö
Pelikaverit ry
jari@pelikaverit.fi
041 314 0394

Pelikaverit ry on vuodesta 2018 lähtien järjestänyt monipuolista verkkopohjaista nuoriso- ja vapaaehtoistoimintaa. Toiminnan tavoitteena on tuoda turvallisia aikuisia ja positiivista yhteisöllisyyttä suosittujen digipelien pariin. 

 

Pelikaverit ry:n ohjaajat ovat koulutettuja, osaavia ja luotettavia aikuisia. Pelikaverit ry toimii digitaalisilla alustoilla, kuten VoIP-palvelu Discordissa sekä erilaisilla peliservereillä, tarjoten nuorille matalan kynnyksen yhteisöllisyyttä digiharrastamisen pariin. Lisäksi Pelikaverit ry edustaa esimerkiksi erilaisissa LAN -tapahtumissa ja tarjoaa mm. tukihenkilöitä yksittäisille nuorille.